a

E-book

Het e-book voor leidinggevenden ‘5 Sleutels voor gezond functionerende medewerkers in de zorg’ is te koop voor €49,- Je kunt het bestellen door mij een mail te sturen.

Wil je het e-book gratis ontvangen? Meld je dan aan op deze pagina. Vul je naam en e-mailadres in en klik op ‘Aanmelden’. Je ontvangt dan een pdf van het e-book dat je zelf kan uitprinten. Je krijgt dan ook het e-zine ‘Vitaal werken in de zorg’.

Er staan een heleboel vragen in het e-book die je kunnen inspireren. Je kunt het ook zien als een zelf-coachingsprogramma. Het gaat er om dat je inzicht krijgt in dingen die je anders wilt doen en dat ook uitvoert.

Ik wens je veel inzicht en succes.

 

Reactie op mijn e-book ‘5 Sleutels voor gezond functionerende medewerkers in de zorg’
‘Ik las het e-boek in 1 klap uit. Feest der herkenning. Om te beginnen ben in natuurlijk enthousiast omdat een van de 5 sleutels DIENEND is. Verder denk ik dat je het e-boek ook kunt gebruiken voor andere sectoren, ook in het bedrijfsleven.
Het boek gaat in op de  actuele vraag “Hoe pak ik  Ziekteverzuim, verloop van personeel, steeds meer regelgeving en bezuinigingen aan en hoe krijg ik beter functionerende medewerkers en lagere kosten”.U begrijpt het al. Mijn advies: Stop ook tijd in dit e-boek. Het is een praktische gids om je te helpen je doelen te bereiken. Het is tevens een mooie Nul meting.Ik wens je al vast veel leesplezier en inspiratie.’
Koos Groenewoud, oprichter van AAA (Triple A) van management naar nieuw Leiderschap, Ambassadeur van de Stichting Greenleaf Center for Servant Leadership EUROPE en van Marshall Goldsmith.

 


“Er is een verschuiving gaande van ad-hoc coaching

naar het structureel inzetten van begeleiding voor

medewerkers.”