Nicolette de Wijn

Ben jij een leider met een sterke visie, die richting geeft voor de toekomst?

Dan werk ik graag met je samen. Ik heb ruime ervaring in de zorg, bij overheden, in het sociaal domein, in het onderwijs en bij waardegedreven bedrijven.

Clean2Anywhere

Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen?

Laten we meteen een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken.

 

info@nicolettedewijn.nl

 

06-34660047

 

testimonials

Vanuit ons jeugdhulp team liepen we vast in de gezamenlijke besluitvorming tijdens de vergadermomenten. Met een team van ruim 20 personen lukte het niet om iedereen gehoord te laten voelen. De agendapunten werden steeds doorgeschoven en we hadden een onbevredigd gevoel na de vergaderingen.

Door de Deep Democracy team training hebben we door Nicolette handvatten gekregen om tot gezamenlijke besluitvorming te komen. Ze bewaakte het proces goed en bleef ervoor zorgen dat er een veilige en open sfeer was om de knelpunten te bespreken.

Door Nicolette kregen we inzicht in de knelpunten en zij zorgde ervoor dat wij als team met een oplossing kwamen. Omdat het eigenaarschap bij ons als team werd gelegd passen we maanden na de training nog steeds als team de gemaakte afspraken toe. We evalueren regelmatig of iedereen nog tevreden is over het proces en de gemaakte besluiten. Kortom zijn we erg tevreden over de resultaten!

Iris Mensink

Ouder en Kind adviseur, jeugdhulp en jeugdzorg

‘De coaching van Nicolette bij teams en individuen richt zich op inzicht in eigen verantwoordelijkheid, condities die nodig zijn om verantwoordelijkheid te dragen en de wijze waarop ieder deze condities zelf kan scheppen. Centrale thema’s zijn macht, (on)veiligheid, angst, buiten- en binnenkant. In haar eigen gedrag laat ze een zelfbewustzijn zien t.a.v. deze thema’s. Hierdoor schept ze een sfeer van gelijkwaardigheid, openheid en rust.’

Johan Willemse

Interim directeur, gehandicaptenzorg