a

Opdrachtgevers

Ik begeleid mensen in organisaties voor

• Vitaliteit en bevlogenheid
• Betere prestaties
• Goede samenwerking
• Een prettige werksfeer
• Innovatie en transformatie

Voor wie?

• Voor organisaties in de zorgsector, onderwijs en lagere overheden
• Voor individuele medewerkers
• Voor teams
• Ter ondersteuning van directie of een MT

Het succes van een organisatie is afhankelijk van de mensen die er werken. Coaching is een goed middel om medewerkers beter te laten functioneren. Een coach kan veel bereiken op het gebied van professionele ontwikkeling, samenwerking en gezondheid op de werkvloer.

Voorkomen is beter dan genezen

Steeds meer organisaties zien het nut van coaching als ontwikkelingstool voor medewerkers. Door coaching structureel toe te passen binnen de organisatie werk je kostenbesparend.

Structureel coachen voorkomt uitval door vertrek en ziekte als gevolg van burnout, een te hoge werkdruk of een slechte sfeer. Deze pro-actieve benadering bespaart veel geld. Dat betekent winst voor het individu, winst voor het team en winst voor de organisatie.

Tarieven

Individueel traject

Een individueel coachingstraject bestaat meestal uit 6 tot 8 sessies. Soms is een kort traject van 2 of 3 sessies voldoende. Bij burn-out klachten heb je meer sessies nodig.
Tarief: € 165,- excl. btw, per sessie van 1,5 uur

Trajecten op organisatieniveau en in teams

In overleg met de opdrachtgever maken we een traject op maat. Afhankelijk van de wensen en de duur van het traject wordt een offerte uitgebracht. Ook trainingen worden op maat gemaakt. Neem contact op voor een prijsindicatie: info@nicolettedewijn.nl

de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals

Horizon

logo RIBW

Raphaelstichting

logo ggd hn

roha-amsterdam

GGD GHORgemeente-bloemendaal

Breidablick

LOGO-ALKMAAR1[1]

logo HGE web groot

Rudolf-Steiner-zorg

Dijkgatshoeve

Qredits-logo

queeste

Rozemarijn

Aanbevelingen

‘Nicolette is een coach die helder en duidelijk is. Zij is empatisch en een goede luisteraar. Als klant voel je je in goede handen. Zij coacht op basis van gelijkwaardigheid en zij is altijd bereikbaar tijdens het proces.
Nicolette heeft een breed arsenaal van interventies en weet deze op het goede moment in te zetten.’

Ingrid Löwenthal-Klasema, bedrijfsleider zorgboerderij

‘Nicolette is open, intelligent en goed in staat de lijn vast te houden. Ze heeft veel humor en daar hou ik van. Ik heb een grote betrokkenheid ervaren door de vastberadenheid om bij mij helderheid te krijgen. Ik heb kennis gemaakt met veel technieken, spellen en formats die ook voor mij bruikbaar zijn in mijn werksituatie. Nogmaals bedankt Nicolette!’

Marit Aardema, coördinator zorgboerderij De Kleine Ark

‘De stijl van Nicolette is helder en rustig. Ze wekt vertrouwen, geeft het gevoel er te mogen zijn en is gepast nieuwsgierig naar wat je bezielt. Wat ik waardeer is de absoluut positieve input. Wat je ook antwoord, het is jouw antwoord en dat is o.k. Het is zo fijn dat er weer even iemand is die de antwoorden bij je naar boven haalt, waarvan je weet dat je ze eigenlijk wel al hebt. Fijn dat ik je tegenkwam, Nicolette.’

Jane de la Fosse, oprichter Stichting Cool Support